Om Stockholms Elbolag

Stockholms Elbolag är ett helsvenskt oberoende elbolag med kontor i Stockholm och Skåne. Välkommen som kund hos Stockholms Elbolag – hela Sveriges elbolag

El i Stockholm

Billigaste möjliga el till våra kunder

Då vi inte har någon elproduktion har vi inget intresse av högre elpriser. Vi lever av att sälja billigast möjliga el till våra kunder. Då vi inte har något elnät har vi inget intresse av högre elnätspriser. Vi lever av kundlojalitet och att kunden aktivt väljer oss som leverantör.

För att vi ska vara konkurrenskraftiga måste vi tänka annorlunda. Detta gör vi genom att vara lyhörda och flexibla mot våra kunder. Vår målsättning är att ha elmarknadens bästa kundservice. Vi har också utvecklat en unik tjänst med samfakturering som är mycket uppskattad. Tjänsten innebär att varje kund kan få samtliga el- och elnätsfakturor på en och samma faktura, oavsett var i Sverige man bor eller hur många anläggningar man har.

Vi är unika

Vi är det ENDA svenska elbolaget som erbjuder ALLA sina kunder en enda faktura. Alltså elnät och elhandel i samma faktura!

Vad som gör oss till ett unikt svenskt energibolag är att vi guidar våra kunder till rätt sorts avtal innan de blir kunder hos oss. Vanliga energibolag erbjuder ofta samma sorters produkter och är inte väldigt öppna med sina produkters prisbilder, fördelar eller nackdelar. Detta vill vi nu ändra på. Kalla det för en branschrevolution!

Varje produkt vi erbjuder har vi satt ett betyg på utifrån vår branscherfarenhet. Vi har iakttagit vad tusentals kunder under åren har tyckt om olika sorters produkter och tjänster. Alla kunder är olika och har dessutom olika önskningar och känslor. Känslorna styr väldigt ofta när ett avtal skrivs. Somliga gillar att ta en risk, andra tänker enbart på prisvärdhet och andra helt och hållet på trygghet. Vilken avtalsform är du?

Faktura Stockholms Elbolag

Kort sammanfattning

vi värdesätter våra produkter. Fördelen blir din, då du ser produktens för- och nackdelar innan köp. Vi tycker att alla kunder har en rätt att känna och tycka innan man väljer ett nytt elavtal. Hur stort eller litet det än må vara. Våra ledord är Långsiktighet, Trygghet och Prisvärdhet.

Välkommen till Stockholms Elbolag, hur kan vi hjälpa dig?

Vår vision

Vi känner att det är dags att ett riktigt svenskt privatägt energibolag visar vägen till en grönare framtid.

De senaste två årtionden har stora delar av våra svenska elnät sålts ut till utländska elbolag. Med detta försvinner åtskilliga miljarder varje år ut från Sverige.

Vi känner det är dags att ett svenskt bolag ser till att behålla pengarna i Sverige och att genomföra en långsiktig svensk satsning.