Stockholms Elbolag
Vi ger Sverige kraft

Om oss

Vi har valt att samla personal med 30 års erfarenhet av energibranschen. Med vår personal har vi alltid någon som kan hjälpa just dig eller ditt företag. Den djupa kunskap vi har samlat på oss under åren blir din ekonomiska fördel. Målet är att du som kund inte kan tänka dig något annat energibolag p.g.a. vår service, support och unika produkter.

– Inga tillsvidarepriser
– Du får alltid 1 faktura innehållande både din elnät och elhandelskostnad.
– 100% Premium Energi,  Certifierad Svensk vindkraft

Våra ledord är Långsiktighet, Trygghet och Prisvärdhet.

Vi är unika

Vi är det ENDA svenska elbolaget som erbjuder ALLA sina kunder en enda faktura. Alltså elnät och elhandel i samma faktura!

Vad som gör oss till ett unikt svenskt energibolag är att vi guidar våra kunder till rätt sorts avtal innan de blir kunder hos oss. Vanliga energibolag erbjuder ofta samma sorters produkter och är inte väldigt öppna med sina produkters prisbilder, fördelar eller nackdelar. Detta vill vi nu ändra på. Kalla det för en branschrevolution!

Varje produkt vi erbjuder har vi satt ett betyg på utifrån vår branscherfarenhet. Vi har iakttagit vad tusentals kunder under åren har tyckt om olika sorters produkter och tjänster. Alla kunder är olika och har dessutom olika önskningar och känslor. Känslorna styr väldigt ofta när ett avtal skrivs. Somliga gillar att ta en risk, andra tänker enbart på prisvärdhet och andra helt och hållet på trygghet. Vilken avtalsform är du?

Kort sammanfattning; vi värdesätter våra Premium Energi produkter. Fördelen blir din, då du ser produktens för- och nackdelar innan köp. Vi tycker att alla kunder har en rätt att känna och tycka innan man väljer ett nytt elavtal. Hur stort eller litet det än må vara.

Välkommen till Stockholms Elbolag, hur kan vi hjälpa dig?

Vision

Vår vision är att öka antalet vindkrafts kWh som säljs på Nordpool. Om fler elbolag hade gjort detsamma hade satsningarna på förnyelsebar energi ökat ytterligare i Sverige. Den svenska staten ger miljarder varje år i bidrag för att bygga nya vindkraftverk. Det minsta vi kan göra är att satsa tillbaka och sälja 100% svensk-producerad vindkraft till våra kunder.

Varför Stockholms Elbolag? Vi känner att det är dags att ett riktigt svenskt privatägt energibolag visar vägen till en grönare framtid. De senaste två årtionden har stora delar av våra svenska elnät sålts ut till utländska elbolag. Med detta försvinner åtskilliga miljarder varje år ut från Sverige.

Vi känner det är dags att ett svenskt bolag ser till att behålla pengarna i Sverige genom att ha svenska ägare, köpa svensk naturlig energi och genomföra en långsiktig svensk satsning.